Predrag Vukićević, predsednik Skupštine: “Nastavljamo započeto”

Postavljeno: 01.01.2021

– Skupština grada će nastaviti kontinuiranu saradnju sa građanima u mesnim zajednicama. Osluškivanje njihovih problema i predloga je osnov za dalji rad. Nadamo se da će epidemiološka situacija omogućiti da komunikacija bude aktivnija u narednom periodu. Posebno ćemo se posvetiti saradnji sa mladim ljudima, talentima i šampionima znanja i veština. Cilj nam je da ostaju ovde u svom rodnom gradu.

Nastavićemo dobru saradnju sa svim funkcionerima koje je izabrala, postavila i imenovala Skupština grada, radi unapređenja uslova za bolji život svih građana. Zadržaćemo tekuću komunikaciju i saradnju sa koalicionim partnerima. Kada je u pitanju saradnja sa opozicijom Skupština grada će korektnost imati kao prioritet, što smo i do sada činili. Trudićemo se da unapredimo saradnju sa novinarima.

Lično očekujem da ćemo poštovati starije, a mladima obezbediti bolju budućnost. Nadam se da će mladi ljudi biti temelj razvoja ekonomskog prosperiteta, nosioci porodice i budućnosti naše dece. Svim građanima želim srećnu Novu godinu i Božić, dobro zdravlje, uspeh, porodičnu slogu, mir i napredak u svim životnim oblastima.

Ostale vesti

back-to-top