Pobeda u revanšu

Postavljeno: 21.08.2022

U trećem susretu rukometnog turnira u Novom Sadu, devojčice do 12 godina starosti, ćićevačkog kluba Atom i kruševačkog Napretka 12, revanširale su se vršnjakinjama RK Vojvodina pobedom od tri gola razlike.

Zadovoljni smo igrom i nadigravanjem na ovom susretu. Mi smo prvi duel izgubile sa tri gola, a sada smo istom merom vratile u revanšu. Raduje da je sve bilo korektno i sa željom našeg tima da pobedi – ističe trener Jovana Bartošić iz Ćićevca, inače kapiten prvog tima Napredak 12 u Super, „B“ ligi, koja je sa direktorkom GZRK Napredak 12 Ljiljanom Knežević na kormilu izabranica oba tima na ovom turniru.

Svetska šampionka po broju datih golova na prvenstvenim mečevima, legendarna Ljiljana Knežević, srećna je zbog dopadljive igre ekipe iz ovog dela Pomoravlja.

Ovo je mladost na koju Ćićevac i Kruševac nemaju razloga za brigu u budućnosti. Zaista, iz utakmice u utakmicu, pokazuju svoj raskošan talenat. Saradnja naša dva tima je idealna, što potvrđuju i rezultati na turniru u Novom Sadu, glavnom gradu Vojvodine – naglašava Ljiljana Maksić.

Četvrti meč današnjeg programa turnira u Novom Sadu, protiv RK Beograd, kombinovana postava devojčica GRK Napredak 12 iz Kruševca i ŽRK Atom iz Ćićevca izgubila je sa dva gola razlike.

Minimalno, ali zasluženo. Ne možemo biti nezadovoljni, jer je u pitanju kvalitetan rival, a naše su pružile pristojan otpor – kaže trener Ljiljana Maksić.

Turnir u Novom Sadu završava se danas.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top