Novina u radu SOS telefona – psihološka podrška za žene

Postavljeno: 11.06.2024

Od 1. juna 2024, uz informativnu, emotivnu i pravno – konsultativnu, Udruženje žena Peščanik obezbeđuje i psihološku podršku ženama koje su preživele nasilje u porodičnom partnerskim odnosima.  Ovaj vid podrške pružaće dva puta nedeljno, sredom i subotom, Suzana Gajić Jovanović uz dogovor sa konsultantkinjama na SOS telefonu i samim korisnicama.

Suzana Gajić Jovanović je psihoterapeutkinja sistemsko porodične orijencije pod supervizijom sa više od 10 godina iskustva u radu u sistemu socijalne zaštite i u bavljenju aktivizmom za ženska i dečja, kao i prava ranjivih grupa uopšte.

Novu uslugu podrške ženama koje su preživele porodično partnersko nasilje, Udruženje žena Peščanik uvodi i obezbeđuje u godini obeležavanja decenije i po postojanja SOS telefona. Usluga je uspostavljena u okviru projekta „Psihičko nasilje: Prepoznaj i pruži podršku“ čiju realizaciju finansira OAK, odnosno TRAG Fondacija.

Podsećamo da je SOS telefon UŽ Peščanik ženama sa iskustvom nasilja dostupan radnim danima od 12 do 18 časova, kao i subotom od 11 do 15 časova.

NISI SAMA SOS TELEFON UDRUŽENJA ŽENA PEŠČANIK KRUŠEVAC 066 006 606

Info: Udruženjepescanik.org

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

back-to-top