Novi poraz košarkaša Napredak Juniora

Postavljeno: 14.11.2021

U sedmom kolu Druge lige Srbije Grupa B, košarkaši Napredak juniora pretrpeli su kao domaćini poraz od ekipe Spartak Office Shoes iz Subotice sa 78:64 i ostaju na samo jednoj prvenstvenoj pobedi

Kapitulirao je Napredak Junior i po šesti put u ovoj sezoni. Ovoga puta ga je nadigrala gostujuća ekipa Spartaka, koja je slavila pre svega zahvaljujući razlici koju je napravila u drugoj četvrtini (14:25).

U prvoj deonici igra je bila prilično izjendačena, ali su je gosti ipak dobili sa 17:14, zahvaljujći trojci koju je na kraju postigao sa pola terena Mijajlović. Spartak je u tom delu meča imao vrlo loš šut za 3 poena (1 od 11). U drugoj četvrtini, zahvaljujući boljem šutu i skoku, prednost je rasla do maksimalnih 28:42 na poluvremenu.

Nastavak je bio stvar rutine za petu ovosezonsku pobedu Spartaka, ujedno i debitantsku za trenera Sekulovića. Na drugoj strani, Napredak Junior je još jednom na parketu izgledao anemično, nedovoljno dobro organizovano, tako da je u poslednjoj četvrtini koju je dobio sa 23:17 mogao samo da ublaži novi poraz.

Kruševljani su na začelju tabele sa samo osam bodova osvojenih u dosadašnjem delu prvenstva, u kome će im sledeći protivnik biti ponovo jedna vojvođanska ekipa, Proleter Naftagas iz zrenjanina.

S.M., foto KK Spartak

Ostale vesti

back-to-top