Neočekivani poraz Trajala od Dubočice

Postavljeno: 04.04.2021

U 25. kolu Prve lige Srbije, „gumari“ su prepustili sva tri boda gostima iz Leskovca

Upozoravao je pre ove utakmice šef Trajalove struke Goran Lazarević da Dubočica ove godine igra promenljivo, ali da su njeni igrači dovoljno iskusni i da znaju da svakome naprave problem. Učinili su to i u Kruševcu, pobedivši sa minimalnih 1:0.

Trajal je pokazao staru boljku, ponovo su izostale realizacije i ispostavilo se da je Leskovčanima jedan gol bio dovoljan za pobedu. Strelac je bio Lazar Mitrović u završnici prvog poluvremena, u 44. minutu.

Trajal je ostao na 32 boda i sada je na desetom mestu tabele. U narednom kolu gostuje u Kraljevu, predposlednjeplasiranoj ekipi Sloge.

TRAYAL – GFK DUBOČICA 0:1

Strelac: 0:1 Lazar Mitrović u 44. minutu. Kruševac, stadion Mladost, igrano bez prisustva publike, sudija: Dalibor Manojlović (Knjaževac), žuti karton: Musah (Trayal).

TRAYAL: Jovanović, Gašić, Sredojević, Fratrović (Stepanović), Golubović, Gogić (Aleksić), Savić (Musah), Petrović, Matejević, Pavlović, Trajković (Joof).

GFK DUBOČICA: Lučić, Nikolić, Stanković (Gorčić), L. Mitrović (Milić), Savić, N. Mladenović (Jovanović), S. Radić, Marković, Stojković, Vuković, L. Marković (A. Mitrović).

S.M.

Ostale vesti

back-to-top