Majstorije mališana u Kruševackoj ligi šampiona

Postavljeno: 14.01.2024

Tradicionalna Kruševačka liga šampiona u organizaciji Sportskog saveza grada Kruševca za mlađe pionire 2010. godišta i mlađe, ove godine broji deset ekipa koji su igrali u dve grupe pa su osam najboljih ekipa nastavili takmičenje eliminacionim utakmicama od četvrfinala.

U najboljoj utakmici odigranoj do sada u četvrtfinalu su se sastali mališani Napretka i Kruševca koji su odigrali borbenu i dobru utakmicu koja je oduševila sve prisutne ljubitelje fubala u Kruševačkoj hali sportova gde je ekipa Napretka u neizvesnoj utakmici do samog kraja sa 4:3 savladala vršnjake iz ekipe Kruševca.

Povela je ekipa Kruševca preko Ilić Veljka,zatim je Napredak preko Milenković Vojina sa njegova dva  postignuta gola preokrenuo rezultat u svoju korist da bi Kruševac golovima dvostrukog strelca Stajkovac Petra poveo sa 3:2 pa se ušlo u neizvesnu završnicu gde Napredak ima više sreće i dolazi do pobede golovima Stanisavljević Petra i Avramović Mateje u poslednjim sekundama ove zanimljive i kvalitetne utakmice.

Rezultati četvrtfinalnih utakmica Kruševačke lige šampiona( 2010.godište i mlađi:

Napredak-Kruševac 4:3
Knez Lazar-Car Lazar 3:0
Duel 10-Duel 11 8:1
Vuk plavi -Vuk beli 15:1
Parovi polufinala(20.01.2024.):
Napredak-Knez Lazar
Duel 10-Vuk plavi

Ostale vesti

back-to-top