Kruševljanin Nemanja Obradović u dresu RK Tatabanja u Mađarskoj

Postavljeno: 22.01.2023

Bivši igrač RK Kruševac Nemanja Obradović (32), Metaloplastike iz Šapca, Pelistera, Zagreba i stameni levi bek reprezentacije Srbije, sada je član RK Tatabanja iz istoimenog grada u Mađarskoj.

– Zadovoljan sam prijemom naših suseda. Prihvatili su me i ispoštovali sve što smo dogovorili. Razume se, na meni je da im se revanširam igrom. To činim od prvog dana i neću ih razočarati – sumira prve utiske Nemanja o životu u svojoj karijeri u mađarskom prvoligašu.

Njegova porodica je u Lazarevom gradu bila posvećena rukometu. Majka Ljiljana, njena rođena sestra Slavica te dve rođene sestre Marina i Jelena bile su vrsne rukometašice, pa zato  Nemanjin veliki uspeh nije ništa neobično u ovoj familiji.

– Ja sam se radovao svakom uspehu mojih roditelja i familije i sada je red da oni budu srećni zbog moje rukometne karijere. Zasada je to u najboljem redu, a nema razloga da ne bude još nekoliko godina – poručuje Nemanja Obradović.

Sada već iskusni rukometaš nedavno je dobio sina, koji će, više nego sigurno, stopama svog oca.

– Neka je živ i zdrav. Ako bude želeo sportskim putem mojih roditelja, rodbine i mene da igra rukomet, podržaćemo ga u svakom pogledu – tvrdi Nemanja.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top