Kruševac dobio takmičarski sto za bilijar

Postavljeno: 17.01.2021

Takmičarski sto za bilijar i propratna oprema, poklon kompanije Mozzart, stigli su u Kruševac, saopšteno je iz te kompanije

– Nove nade dobile su priliku da razvijaju svoj talenat. Regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću se uvek trudi da podrži zalaganje pojedinaca, klubova ili saveza i učestvuje u širenju sportskog duha, a kroz donacije i medijsku promociju pomaže da i manji sportovi dobiju na popularnosti – navode u kompaniji Mozzart.

Pomenuta oprema je u Kruševac stigla nakona što se toj kompaniji za pomoć obratila Suzana Aleksić.

– Nismo imali adekvatne uslove do sada, ali uprkos tome, u Kruševcu je konstantno rastao broj igrača koji žele da učestvuju na turnirima i usavršavaju igru. Ova promena može da bude prekretnica i prvi korak ka razvoju ovog sporta u Kruševcu – istakla je Suzana Aleksić zahvalivši se na poklonu.

Inače, uz donaciju kompanije Mozzart u Kruševcu su do sada izgrađena četiri sportska terena, dva košarkaška i dva multifunkcionalna: za fudbal, košarku i rukomet. Nedavno je u Kruševac stigla i donacija sa Humanitarnog tiketa u podne, kada je košarkaški trener Vladimir Lučić osvojio 141.200 dinara za pomoć Domu za decu i omladinu „Jefimija“. Takođe, u jeku epidemije kompanija Mozzart donirala je pakete sa životnim namirnicama najstarijim sugrađanima, a uoči praznika, zdravstveni radnici u novoj Kovid bolnici u Kruševcu su dobili pakete voća.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top