Kragujevčani najbolji pod Bagdalom

Postavljeno: 30.12.2020

Vaterpolo klub Rasina iz Kruševca bio je domaćin Finala kupa Južne i Centralne Srbije za uzrast 2004. godište. Očekivano, Radnički iz Kragujevca je zauzeo prvo mesto, na drugom je Valis iz Valjeva, a Rasina na trećem. I u Valjevi se Rasina našla na trećoj poziciji, uz primedbe na sudijski rad

– Iako smo bili treći nismo razočarali. Svima smo pružili snažan otpor i ovoj generaciji trenera Aleksandra Matejića valja odati priznanje – kaže šef struke Vladimir Tomašević.

Valjevo je domaćin generaciji 2003. Uz Radnički, Valis i Rasinu takmiili su se i Valjevo i Šabac.Rasina je juče slavila 9:5 protiv Šapca, a poražena je od Valjeva13:5.

Odlučujući mečevi odigrani su danas protiv Radničkog i Valisa. Vaterpolisti Rasine su poraženi od Radničkog iz Kragujevca 12:4 i domaćeg Valisa 9:8, uz skandalozno suđenje kao i protiv Valjeva, ističu Kruševljani. Kragujevčani su, kao i u Kruševcu, dominirali i zauzeli prvo mesto, Valis je drugi, a Rasina ponovo treća.

– Nadamo se da ćemo i mi biti srećni na preostalim susretima, mada valja reći da Rasina kao i u prvom timu u Prvoj ,,A,, ligi ima samo igrače iz Kruševca. Svi drugi, poput prvih ekipa, doveli su sve ono što je najtalentovanije u Srbiji – poručuje trener Rasine Aleksandar Matejić.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top