Košarkaši Napredak Juniora gostuju u Arilju

Postavljeno: 25.12.2020

Košarkaši kruševačkog Napredak Juniora sutra (subota) u 12. kolu Druge lige grupa Jug, gostuju KK Klik u Arilju. U konkurenciji osam ekipa, Kruševljani su četvrti sa šest pobeda i pet poraza i imaju 17 bodova

Domaćin, ekipa Klika, ostvario je sedam pobeda, doživeo četiri poraza i sa 18 bodova duva u leđa prvoplasiranom Zdravlju iz Leskovca (8 trijumfa, tri poraza i 19 bodova).
Železničar iz Čačka je na trećem mestu (sedam pobeda i 4 poraza) i sa 18 bodova je na trećem mestu ispred Napredak Juniora. Slede Fer Plej na petom mestu sa 16 bodova, Konstantin je šesti sa 15, Mladost iz Smederevske Palanke je na pretposlednjem sa 14, a poslednji, osmi je KK Bor RTB sa 12 bodova.

– Možda sve ovo najbolje govori ko je ko i šta je šta. Ali nije baš sve tako u košarci ili bilo kom drugom sportu. Svi mi imamo istu želju. Da redom pobeđujemo i budemo, ako ne prvi, a ono bar u gornjem delu tabele i višem rangu. Naravno, naš rival Klik ima dobar sastav, ali nisam siguran da ćemo se unapred predati, jer u tom slučaju, ne treba da se bavimo ovim sportom – kaže kapiten Napredak Juniora Dragan Mijajlović.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top