Jedinstvo i PPT Trstenik odlučuju o pobedniku Kupa

Postavljeno: 11.05.2021

U sredu se, na stadionu Mladost u Kruševcu, igra finalni meč Kupa Fudbalskog saveza Rasinskog okruga između kruševačkog Jedinstva 1936 i PPT Trstenika

U polufinalu, Jedinstvo je nadigralo Gornji Stepoš, a Trstenik Slogu iz Majdeva, koja je prošle godine osvojila Kup pobedivši u finalu aleksandrovačku Župu. Jedinstvo se takmiči u Zoni Zapad u završnici prvenstva je na četvrtoj poziciji, dok je PPT Trstenik srpskoligaš sa sredine tabele. Sudeći po nivou takmičenja, Trsteničani su favoriti, ali na ovakvim utakmicama to nikada nije bilo odlučujuće.

– Zadovoljni smo što je Kup naišao na dobru reakciju kod svih ekipa i da u zadnjih par godina imamo 32 tima koja se bore za pehar, čime je ovo postalo prestižno takmičenje u našem Okrugu, za razliku od ranijih godina kada se igralo samo polufinale i finale. Uspeli smo da posle tri godine Kup omasovimo i učinimo ga respektabilnim i nadamo se u sredu dobroj utakmici i lepoj fudbalskoj predstavi – kaže predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga Vladan Gašić.

Finale Kupa Rasinkog okruga između Jedinstva 1936 i PPT Trstenika igra se na stadionu Mladost u sredu, sa početkom u 18 sati.

S.M.

Na slici: Osvajači prošlogodišnjeg Kupa, Sloga iz Majdeva

Ostale vesti

back-to-top