Izdaje se kafeterija u zabavnom parku

Postavljeno: 07.06.2021

Turistička organizacija Kruševca raspisala je javni poziv za izdavanje u zakup poslovnog prostora u okviru novog zabavnog parka Šarengrad opremljenog za ugostiteljsku delatnost. Rok za dostavljanje pismenih ponuda ističe danas (ponedeljak, 7. Jun) u podne, a javno otvaranje ponuda zakazano je pola sata kasnije

Kafeterija u okviru zabavnog parka „Šarengrad“ na Bruskom putu, izdaje se na tri godine, a u javnom pozivu koji je raspisala ovdašnja Turistička organizacija navedeno je da je reč o poslovnom prostoru površine 124 ,24 kvadrata, kompletno opremljenom za ugostiteljsku delatnost.

Javni poziv koji je objavljen na zvaničnom sajtu grada Kruševca i na sajtu TOK, otvoren je do sutra u 12 časova. Ponude se mogu dostaviti i lično, na adresu Turistička organizacija grada Kruševca, ul. Majke Jugovića. 3, 37000 Kruševac, na obrascima koji su sastavni deo javnog poziva.

Kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je najviša ponuđena cena, a kao najniži početni iznos mesečnog zakupa navedena je cifra od 61.632,04 dinara bez PDV- a.

Pravo učešća u nadmetanju za zakup kafeterije imaju pravna i fizička lica koja imaju registrovanu delatnost kod Agencije za privredne registre i koja nemaju dugovanja prema Turističkoj organizaciji. Ponuđač je dužan i da uplati depozit u visini od 10 odsto početne cene zakupnine.

Javno otvaranje ponuda zakazano je za danas u 12:30 u prostorijama Turističke organizacije grada Kruševca, u prisustvu članova komisije.

Podsetimo, zabavni park Šarengrad izgrađen je na prostoru iza Vatrogasnog doma i naselja Rasadnik 2, u Kruševcu, a, kako je ranije objavljeno, u njegovu gradnju uloženo je oko 130 miliona dinara. U finansiranju izgradnje Šarengrada učestvovali su Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Grad Kruševac.

N.B.

Ostale vesti

back-to-top