Iz Napretka poručuju: Možemo i bolje

Postavljeno: 26.04.2022

U 3. kolu plej ofa Super lige, Napredak sutra gostuje tradicionalno nezgodnom protivniku, Voždovcu. Kruševljani za sada bez bodova u doigravanju, domaćini na poziciji koja ih vodi u Evropu

Napredak je u prva dva kola plej ofa ostao bez bodova. Posebno je teško pao neočekivano težak poraz u Kruševcu od Radničkog, sa 4:0. Osvrnuo se na tu utakmicu i šef stručnog štaba kruševačkog superligaša Zoran Milinković:

– Meni lično, kao i svima u klubu, poraz od Radničkog je teško pao i nadam se da je našim igračima jedna prava opomena. Bez obzira na sve kadrovske probleme moramo dostojno da reprezentujemo klub, to je naša obaveza, a izdanje protiv Radničkog je bilo ispod svakog nivoa.

Utakmice protiv Voždovca, kome sutra gostuje, uvek su za Napredak bile teške. Ovu prate i kadrovski problemi koji će suziti krug igrača na koje Milinković može da računa:

– Protivnik je u dobroj formi i činjenica da se bore za izlazak u Evropu dovoljno govori o njegovom kvalitetu. Zbog kartona ne možemo da računamo na Marjanovića, Kojčića i Projića. Zbog povreda na Kočića, Mršića i Stevanovića, od ranije i Tomića. Jedina dobra vest je da se vraćaju Đuričković, kao i štoperi Kerkez i mladi Đeković. U svakom slučaju, moramo da damo pozitivnu reakciju, da pružimo adekvatan otpor Voždovcu i na svakoj narednoj utakmici igramo za bodove – rekao je Milinković.

I fudbaler Dejan Kerkez očekuje da njegov tim protiv Voždovca pokaže mnogo bolje lice nego na utakmici sa Radničkim:

– Posle prethodne prvenstvene runde nametnuli smo sebi obavezu da dokažemo svima da to nije bilo naše pravo lice. Konkretno, očekujem da “na krovu” budemo maksimalno borbeni, na mnogo boljem nivou i siguran sam da će tako biti, a onda ni rezultat neće izostati.

Početak sutrašnje utakmice između Voždovca i Napretka zakazan je za 16.05 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top