Iz Elektrodistribucije: radi se na rekonstrukciji mreže, ali bez isključenja korisnika

Postavljeno: 14.04.2020

Tokom vanrednog stanja Elektrodistribucija izvodi radove na rekonstrukciji niskonaponske mreže i gradnji trafostanica na nekoliko lokacija, ali, u skladu sa preporukom Štaba za vanredne situacije, bez isključenja korisnika. Šalteri za plaćanja i reklamacije rade od 7 do 12, a potrošnju možete i sami očitati i javiti na telefone 037/413 114 i 442 836 ili mejlom [email protected]

Kako je za kruševacgrad izjavio direktor kruševačkog ogranka EPS distribucije Saša Ćirić, u ovom trenutku izvode se radovi na izgradnji nove stubne trafostanice sa priključnim  kablovskim vodom od 200 metara u Krvavici. Nova stubna trafostanica gradi se i u Sebečevcu, gde je u toku i rekonstrukcija niskonaponske mreže u dužini od 400 metara. 

Privode se kraju i radovi na kablovskom vodu Buci –Jastrebac u dužini od oko 5,3 kilometara. To je, inače, deo projekta revitalizacije Jastrepca i Elektrodistribucija, u skladu sa planovima Grada, poboljšava snabdevanje ovog izletišta.

Prema planovima Elektrodistribucije, sledeći na listi za poboljšanje naponskih prilika i  rekonstrukciju niskonaponske mreže su Ribare, Sušica, Crkvina i Veliki Šiljegovac.

Elektrodistribucija izvodi radove neophodne za rekonstrukciju i poboljšanje naponskih prilika, ali bez isključenja krajnih korisnika. To je stav i Štaba za vanredne situacije, da ne bude isključenja – naglašava Saša Ćirić.

Inače, Šalteri EPS snabdevanja u našem gradu rade od 7 do 12 časova svakog radnog dana. Potrošači kojima eventualno nisu očitana brojila, mogu da to učine sami i svoju potrošnju jave na telefone 037/ 413-114 i 442-836 ili na mejl [email protected]

N.B.

Ostale vesti

back-to-top