Ivan Trošić iz Trstenika prvak Zapadne Srbije u kuglanju

Postavljeno: 29.01.2021

Trsteničanin Ivan Trošić, član Kuglaškog kluba Metalac iz Čačka, u konkurenciji dvadeset igrača iz pet klubova sa 589 oborenih čunjeva osvojio je prvo mesto na Prvenstvu Zapadne Srbije održanom u Kruševcu. Drugi je bio Lazar Đorđević iz trsteničke Petoletke (570), a njegov klupski drug Stefan Udovičić treci sa 570

Najbolje plasirani igrač kruševačkog Car Lazara je Gojko Eskić (545) na cetvrtom, a Ilija Jevremović, koji nastupa dvojno za matični klub Car Lazar i Petoletku, zauzeo je peto mesto za ekipu iz Trstenika sa 532 oborena čunja.

Od šestog do osmog mesta plasirale su se njegove kolege iz Petoletke Bogdan Trailović i Aleksandar Petković (obojica po 527), kao i Marko Nikolić (520). Goran Milojević iz Car Lazara je bio deveti sa 517 oborenih čunjeva,a na desetoj poziciji Dragan Runić iz kraljevačkog Ibra sa 514.

Nadomak 500 oborenih čunjeva bili su: Nikola Vučković, kuglaš Car Lazara (499) na jedanaestom, Milan Babić iz Petoletke na dvanaestom (497), a isti rezultat je imao i njegov klupski saigrač Ljubisav Perišić na trinaestom. Žarko Kozić, Kuglaški klub Car Lazar, zauzeo je petnaesto mesto (496).

Poslednjih pet mesta pripalo je Ljubinku Kočoviću (482), Đorđu Blagojeviću (470), Tadiji Tomoviću (456) iz Ibra, pretposlednji je bio Dragan Petrović iz Car Lazara (446), a poslednji, dvadeseti, njegov klupski drug Miloš Milojević sa 223 oborena čunja.

– Kruševac i njihov prvoligaš Car Lazar bili su odlični domaćini. Nadam se da će se momci iz Lazarevog grada vratiti u Super ligu – rekao je najbolje plasirani kuglaš İvan Trošić.

Lj.Markovic

Ostale vesti

back-to-top