Isključeni iz škole učenici koji su maltretirali profesorku

Postavljeno: 30.11.2022

Dvoijica od trojice đaka trsteničke Tehničke škole koji su maltretirali profesorku , isključeni su iz škole. Direktor te škole je odluku o isključenju doneo juče (29. novembra). Treći učenik koji je učestvovao o incidentu, prethodno je sam napustio školu

Prošle nedelje, nakon zasedanja disciplinske komisije, nastavničko veće jednoglasno je glasalo za isključenje učenika Teničke škole u Trsteniku koji su počinili nasilje nad profesorkom.

Odluku o iskuljučenju, kako nezvanično saznajemo, direktor škole Milan Glidžić doneo je juče, a istog dana je i roditeljima učenika poslato rešenje o isključenju.

Podsećamo, trojica učenika te škole su 9. novembra izvršili nasilje nad profesorkom engleskog jezika Marijom Stevanović. Vređali su je, nakon čega joj je jedan od učenika izmakao stolicu na kojoj je sedela. Profesorka je pala, čemu su se učenici smejali, a ceo incident snimili su mobilnim telefonom. Snimak je završio na društvenim mrežama, a profesorka je od tada na bolovanju.

Inače, u kruševačkom Višem javnom tužilaštvu formiran je predmet u vezi sa incidentom, i uzet je u razmatranje po hitnom postupku.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top