Humanitarni bazar za Ivana Šurbanovića

Postavljeno: 03.03.2023

Profesorke muzičke škole, uz pomoć učenika i drugih plemenitih ljudi, organizuju još jedan humanitarni bazar za sugrađanina Ivana Šurbanovića, u subotu, 4. marta od 10 do 17 časova u Klubu Kulturnog centra Kruševac. Ponuda bazara biće raznovrsna: domaći kolači, saksijsko cveće, igračke, knjige, nakit, kozmetika, garderobe, vaučeri i još puno toga

-Pomozimo zajedno u prikupljanju sredstava za još jednu terapiju za Ivana Šurbanovića koja je zakazana za 15.mart. I najmanja donacija je velika, zajedno možemo mnogo-profesorke apeluju na sugrađane.

Na ovom humanitarnom bazaru decu očekuje crtanje po licu od 11 do 14 časova. Događaj će oplemeniti nastup polaznika muzičko – edukativne radionice „Cvrle“ u 12 časova.

Takođe na raspolaganju su brojni vaučeri kojima se mogu kupiti usluge različitih stomatoloških ordinacija, kozmetičkih i frizerskih salona, kreativnih radionica, ali i restorana, koje sugrađani mogu pazariti u dobrotvorne svrhe.

Ko ne može da učestvuje direktno, a želi da pomogne, može to uraditi i uplatom na žiro račun: Dinarske uplate: Ivan Šurbanović, Kruševac, Komercijalna banka TR 205-9001027806944-35 Devizne uplate: Marija Šurbanović, PayPal.Me/marijasurbanovic

Ostale vesti

back-to-top