Fudbalerke Napretka Junior 2018 četvrte u Prvoj ligi

Postavljeno: 27.11.2022

Posle današnjeg devetog kola Prve ženske lige Srbije u fudbalu prvo mesto osvojila je Kolubara iz Lazarevca sa 25 bodova, drugo mesto pripalo je Radničkom 1923 iz Niša sa bodom manje, treći je Borac iz Čačka sa 20, a Napredak iz Kruševca, u konkurenciji 10 ekipa na četvrtoj je poziciji sa 16 bodova..

Zemun je peti sa 12 i utakmicom manje, Lavice iz Leskovca su šeste sa 10. Moskva na sedmom sa 7, Radnički 2012 iz Niša osmi sa 7 i utakmicon manje, Požarevac deveti sa 4 i poslednji Rad sa 3 boda.

Kolubara je osvojila bod u gostima GZFK Borac u Čačku 0:0, Moskva u Novom Sadu bila je bolja od Požarevca 12:2, Lavice u Leskovcu slavile protiv Rada 2:1, dok je Radnicki 1923 iz Kragujevca pobedio imenjaka iz Niša 15:0.

Duel u Kruševcu Napretka 2018 i Zemuna zasluženo je pod Bahdalom dobio domaći tim sa 4:0. Po jedan gol su postigle Suzana Petronijević, Ivana Petković, Nađa Gavrilović i Milica Poljaković.

– Zadovoljni smo četvrtom pozicijom na kraju trke. Bilo je turbulentno u ovoj polusezoni, ali potrudićemo se da se što bolje pripremimo za nastavak i ravnopravno konkurišemo za titulu prvaka – kaže sef struke Ivan Mitić.

Suzana Petronijević, koja je vešta u rešetanju mreže rivala obećava jos uspešniju narednu sezonu .

– Bićemo u top formi. Mnogo boljoj od ovog četvrtog mesta koje je takođe za pohvalu – veli Suzana.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top