Fudbaleri Trayala danas počeli pripreme

Postavljeno: 24.06.2024

Na prozivci se pojavilo 28 igrača. Prva prijateljska utakmica 6. jula sa Dubočicom, drugi deo priprema u Pehčevu, u Makedoniji. Prvoligaške ambicije – plasman u gornjem delu tabele

Šef stručnog štaba Ivica Momčilović imao je jasnu poruku za igrače pred prvi trening:

– Ne želimo da budemo epizodisti u Prvoj ligi, hoću da napadnemo vrh tabele. Imam puno poverenje u igrače i nadam se da će da opravdaju očekivanja. Do 10. jula ćemo raditi u Kruševcu, već 6. odigrati prvu utakmicu protiv Dubočice. Drugi deo priprema ćemo obaviti u Pehčevu, u Makedoniji gde ćemo imati četiri kontrolne utakmice: sa Belasicom (12. jul), Detonitom (14.), Bregalnicom (17.) i u povratku iz Makedonije (20.) sa Sileksom. Generalna proba pred početak prvenstva će biti 26. ili 27. jula.

Redove Trajala su napustili: Nikola Dukić, Marko Dedijer, Aleksa Beskorvajni i Dušan Stamenković. Prvog dana priprema na treningu četiri nova lica: Petar Ristić, Đorđe Vladisavljević, Nikola Mitković i Marko Stanojević, ali pojačanja se tek očekuju:

– Angažovaćemo još tri, ili četiri nova igrača. Neophodan nam je centralni napadač, zadnji vezni, odnosno bilo bi idealno da se pojačamo u svim linijama – ističe Nemanja Milisavljević, sportski direktor Trayala.

 

 

Ostale vesti

back-to-top