Fudbaleri Bošnjana na putu povratka u Zonu Zapad

Postavljeno: 22.07.2021

Nakon što su posle sedam uzastopnih sezona ispali iz Zone Zapad, fudbaleri Bošnjana kod Varvarina, žele titulu u Okružnoj „A“ ligi i povratak starom jatu

Predsednik FK Bošnjane, Goran Davidović  kaže da  situacija u tom klubu nije zavidna, da je knjiga  spala na jedno slovo, da on obavlja sve poslove, od pranja dresova, do treninga i uigravanja tima za prvenstvene utakmice.

Nije lako u ovakvim okolnostima izneti sav teret. Još pogubnije bi bilo da dignemo ruke od svega, a mi to ne želimo. Izdržacemo sve napore zarad opstanka kluba i nema te sile koja bi nam stala na put oporavka – objasnjava Davidović.

Iako nas je uverio da u selu nema dovoljno kvalitetnih igrača i da je, poput drugih klubova u Srbiji, prinuđen da dovodi novajlije iz okolnih mesta, nedavno je grupa mladića u tom selu formirala klub koji se takmiči u najnižem rangu. Tako sada Bošnjane ima dva fudbalska kluba koji će morati mnogo više da rade na unapređenju fudbalske igre i opstanku na fudbalskoj mapi.

Želimo im sve najbolje u nameri da se uspešno takmice. Oni nam nisu konkurencija i bolje je da se bave sportom nego nakaradnim porocima – smatra Davidović.

U Bošnjanu veruju da će  Davidović istrajati u borbi za što bolji plasman kluba već u nerednoj sezoni Okruga  “A” , te vratiti poljuljani ugled tima kome je mesto u Zoni Zapad.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top