Donacija Zavetnika, Svesrpskom savezu veterana

Postavljeno: 09.05.2023

Narodni poslanik Srpske stranke Zavetnici Strahinja Erac uručio je donaciju  Svesrpskom savezu veterana „Bojevo bratstvo“

U pismu koje je Rekaciji Portala Grad uputilo Udruženje ratnih veterana „Bojevo bratstvo“ Kruševac kaže se da je reč o plinskom šporetu za potrebe dečijeg kampa „Spasilačko zvono“ koji je predviđen tokom leta na predelu Mojsinjske  Svete Gore. Od svog osnivanja pa do danas, kaže se takođe u pismu, „Bojevo bratstvo“ je uradilo mnogo projekata kroz koje je na edukativan način najmlađim članovima, simpatizerima i građanima Srbije približio događaje iz bogate istorije Srbije.
Tom prilikom Strahinja Erac je izjavio:
„Danas je veliki dan za sve nas prisutne, jer smo imali priliku da učestvujemo u opremanju i organizovanju rodoljubivog kampa „Spasilačko zvono 2023“ čiji će učesnici da budu deca školskog uzrasta. Nadamo se da će naša skromna donacija bar malo pomoći funkcionisanju ovog kampa. Osnivanje ovakvih kampova i buđenje patriotizma kod dece školskog uzrasta od presudnog značaja, naročito u ovim teškim trenucima kada je sistem vrednosti poremećen, kaže se u pismu Udruženja ratnih veterana „Bojevo bratstvo“ Kruševac upućeno Redakciji Portala Grad.

Ostale vesti

back-to-top