Devojčice FK Napredak Junior 2018 pobedile Radnički u Nišu

Postavljeno: 02.04.2023

U 17.kolu Razvojne fudalske lige FSS , za devojcice do 15 godina,u komšijskom derbiju u Nišu, između Radničkog i kruševačkog ZFK Napredak junior 2018 danas su slavile Kruševljanke 1:2(1:1). Golove su postigle Lena Radovanović i Katarina Petrović.

-Zasluženo smo trijumfovali. Naš tim je bio spremniji od domaćina i potvrdio da mu nema ravnog u ovom rangu. Tako mlade, za razliku od drugih ekipa, ispod decenije i po starosti, a na pravom putu da zaigraju i za prvi tim u Prvoj ligi, smatra šef struke Damir Živković.

Što se najuspešnijih golgetera, i u Nišu se ponovila do sada više puta viđena priča u klubu iz Lazarevog grada.Mrežu Nišlijki po jednom su, po ko zna koji put pogodile, Lena Radovanović i Katarina Petrović.

-Važno je da smo pobedile.Uvek sam smatrala da nije mnogo bitno ko je dao golove. Jeste mi drago sto sam i ja bila strelac i trudiću se kada god budem u prvoj postavi da doprinesemn igrom i golovima pobedi svog tima – ističe Lena Radovanović.

Ovakavo mišljenje ima i Katarina Petrović.

-Kada ispoštujemo zadatke trenera, onda je svima lakše u želji da pobedimo protivnika. Tako je bilo danas u Nišu – veli Katarina Petrović.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top