Čarapan oduševio ljubitelje rukometa u Ohridu

Postavljeno: 22.09.2021

Priča je Riplijevska. Porodica Ljiljane i Dragana ObradovićaizKruševca primer je totalnih zaljubljenika i igrača rukometa. Najuspešniji je sin Nemanja Obradović, državnireprezentativac najbolje selekcijeSrbije, koji brani boje RK Eufarm Pelister u Ohridu.

-Ponikao sam u RK Kruševac. Jedno vreme bio u bivšem ORK Napredak u rodnom gradu, a potom, kao levi bek prešao u Jagodinu. Ređali susezatimtransferi u Zelezničariz Inđije, MetaloplastikaizŠapca, ValonsizFrancuske, Metalurg u Skoplju, Visla Plok u Poljskoj, MeškovBrest u Belorusiji, Zagreb i tako stigao i u Ohrid. Lepo sam primljen, a uzvraćamsvima dobrim igrama. U karijeri sam pet godina igrao u Ligi šampiona, imam i staž u Ligi Evrope, učešće na jednom Evropskom i jednom Svetskomprvenstvu. Januara koji dolazibiću u reprezentacijiSrbije na Evropskomprvenstvu. Kao i uvek do sada nikog nećurazočarati, a posebnosvojuporodicukaže Nemanja Obradović.

A porodica prava rukometna. Majka Ljiljana je aktivno igrala rukomet, njena sestraSlavka takođe, otac Dragan bio golman, a dve starije rođene sestre Marina i Jelena talentovane rukometašice, ali su ih povrede odvojile od terena. Zanimljivo je da Marinina deca Petra i Ivana treniraju odbojku, a Jelenin suprug Bojan i kčekaSofija u Jagodini, gde i žive, priklonili su se takođe rukometu. ObradovićiizLazarevog grada bi mogli da budu jedan zanimljiv rukometni tim.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top