Bioskopski repertoar

Postavljeno: 19.12.2022

Još danas na repertoaru Bioskopa Kruševac animirani film „Čuvena invazija medveda na Siciliju“, koji će se davati u 16 i 18 časova i „Rabije Kurnaz protiv Džordža V. Buša“, koji se daje od 20 časova.

U animiranom filmu „Čuvena invazija medveda na Siciliju“Kako bi pronašao svog davno izgubljenog sina, ali i hranu da preživi zimu, veliki kralj medved predvodi svoj klan iz planina u svet ljudi. Nakon što su pobegli užasnim čudovištima i pobedili zlog vojvodu, medvedi i ljudi počinju svoj život zajedno u miru….

Očajnički želeći da pomogne sinu, Rabije Kurnaz, domaćica i majka puna ljubavi iz Bremena, odlazi u policiju, obaveštava nadležne i skoro da gubi nadu zbog njihove nemoći dok ne sazna za Bernharda Dokea. Ovaj povučeni, hladnokrvni advokat za ljudska prava i temperamentna Turkinja sada se zajedno bore za Muratovo oslobađanje. Doke je strpljiv, Rabije nije. Ona bi se najradije vratila kući, svojoj porodici, ali postaje potpuno upletena u svetsku politiku. Odlazi sa Bernhardom u Vašington, i stiže sve do Vrhovnog suda, gde pokreću proces protiv Džordža Buša mlađeg. Bernhard se stara o njoj. Rabije ga uveseljava. I srcem i dušom. Na kraju se, uprkos svemu, dogodi nešto zaista izuzetno….

M.J.

Ostale vesti

back-to-top