Sajam privrednika ispred Doma sindikata

Postavljeno: 16.09.2024

Regionalna privredna komora Kruševac, u saradnji sa Gradskom upravom, organizovala je sajam starih zanata i ručne radinosti na platou ispred Doma sindikata, a u okviru Evropske nedelje mobilnosti

Izložba je okupila 12 izlagača koji su predstavili svoje proizvode napravljene od prirodnih i recikliranih materijala.

– U okviru izložbe je uključeno socijalno preduzetništvo kroz udruženja osoba sa invaliditetom. Imamo četiri ovakva udruženja danas na sajmu i dobro je što se i oni uključuju u naše aktivnosti. Posebno mi je drago što će svi prolaznici koji se kreću Trgom imati prilike da posete izložbu i možda kupe nešto za svoje drage osobe – navela je Marija Vesković, samostalna stručna savetnica za usluge iz Regionalne privredne komore Kruševac.

– U okviru prvog dana Evropske nedelje mobilnosti, Grad Kruševac podržava i ovu manifestaciju, s obzirom da smo dobili nagradu za urbanu mobilnost. Okupili smo se na Trgu kosovskih junaka koji smo skoro rekonstruisali, a bitno nam je da sve javne prostore približimo našim sugrađanima, kao i svima onima koji se bave nekom delatnošću. Danas smo izašli u susret udruženjima koji imaju određene delatnosti u delu ekologije, ekoloških proizvoda i tu smo da ih podržimo i zajedno sa njima proslavimo prvi dan Evropske nedelje mobilnosti – navela je načelnica Gradske uprave, Vesna Anđelić.

N.L.

 

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

back-to-top