Dežurstva tokom uskršnjih praznika

Postavljeno: 22.04.2022

Od petka do ponedeljka neće raditi javna preduzeća, ustanove i banke, za veće trgovinske lance neradna je samo nedelja, a regularno radno vreme imaće i većina apoteka u gradu. Autobusi Jugoprevoza saobraćaju po prazničnom redu vožnje

Dežurna apoteka tokom praznika je Dr Max u centru grada (bivša Kedrović), koja inače radi 24 sata. Broj telefona ove apoteke je 063 106 80 13.

Ostale apoteke u gradu radiće po ustaljenom radnom vremenu i tokom uskršnjih praznika, s tim što će nekoliko apoteka danas i sutra imati skraćeno radno vreme.

Pošte neće raditi od 22. do 25. aprila, izuzev Glavne pošte u Nemanjinoj ulici koja će 23. i 25 aprila biti otvorena od 8 do 15 časova. Ispred službenog ulaza te pošte biće postavljen bankomat koji će građanima biti na usluzi 24 sata.


Svi veći trgovinski lanci u petak će raditi skraćeno, do 18 časova, u subotu i ponedeljak po ustaljenom radnom vremenu, dok u nedelju neće raditi.

KTK marketi radiće redovno i tokom uskršnjih praznika, i jedino će u nedelju biti skraćeno radno vreme, do 18 časova.


Autobusi Jugoprevoza danas (petak) saobraćaju po nedeljnom redu vožnje, u subotu će važiti redovan režim ali bez noćnih polazaka. U nedelju i ponedeljak, važiće red vožnje ze nedelju.

Obe zelene pijace i buvljak biće otvoreni tokom praznika, od 6 do 18 časova, odnosno, od 6:30 do 15 :30.

Javne garaže biće građanima na raspolaganju i tokom praznika, a naplata parkiranje u garažama i na parking mestima u gradu vršiće se po uobičajenoj tarifBl

Blagajne Gradske toplane i JKP Vodovod neće raditi od danas do ponedeljka.

 

Ostale vesti

back-to-top