Kruševljani na Sajmu turizma u Beogradu

Postavljeno: 19.02.2016

Turistička organizacija grada Kruševca u saradnji sa Specijalnom bolnicom Ribarska Banja učestvuje na 38. Međunarodnom sajmu turizma, otvorenom na Beogradskom sajmu 18. februara i trajaće do 21. februara ove godine

Beogradski Sajam turizma, je najveća turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, u okviru koje svoju ponudu predstavljaju najveći svetski tour oprateri i turisticke organizacije mnogobrojnih zemalja i gradova kao i turističke agencije, hotelijeri, turistički centri itd.

Prethodne godine na Sajmu turizma je bilo oko 1 100 izlagača i preko 70 000 posetilaca. Međunarodni karakter i značaj ove manifestacije potvrđuje više od 290 inostranih izlagača iz 50 zemalja sveta, koji svoju ponudu izlažu u šest hala Sajma.
U subotu 20.02.2016. godine u periodu od 13.00 – 14.30 časova Turistička organizacija grada Kruševca na Sajmu organizuje veliku promociju celpkupne turističke ponude grada i okoline. Promocija pod nazivom “Kruševac, kao nekada…” obuhvata:
– Muzičko – scenski prikaz “Kruševac, kao nekad…”, u izvođenju FA “Lazarica”,
– Prikaz srednjevekovnih viteških nadmetanja i veština, najava manifestacije “Međunarodni Vitez fest” u Kruševcu, u izvođenju Viteškog udruženja “Beli orlovi”,
– Gastronomsku ponudu konačišta i restorana domaće kuhinje “Konak”,
– Promocija vinarije “Đorđević”

sajam_turizma2

 

Ostale vesti

back-to-top