I Napredak i Trajal ostali bez bodova

Postavljeno: 05.06.2020

U nastavku prvenstva Super i Prve lige Srbije, Napredak i Trajal poraženi su identičnim minimalnim rezultatom na gostovanjima Voždovcu i Zlatiboru

Voždovac i Napredak u utakmici 28. kola Super lige pokazali su borbenost, ali ne i previše kreativnosti. Bilo je tvrdo, sa dosta trčanja, ali bez puno kvaluietne akcije i maštovitih poteza. „Zmajevi“ su na kraju slavili minimalnim rezultatom (1:0), pošto ih je do trijumfa „na krovu“ doveo 

Aleksa Janković u 75. minutu, iskoristiovši asistenciju Jovana Nišića nakon koje je zatresao mrežu gostiju. Voždovac je do kraja susreta uspeo da sačuva prednost i osvoji tri boda. 

Zanimljivo je da su u svih 90 minuta utakmice Kruševljani samo jednom ciljali u okvir gola gostina tabeli. 

Napredak je, tako, i dalje bez pobede u Superligi u 2020. godini. Utakmica protiv Voždovca bila mu je deveta u nizu u kojoj nije došao do tri boda.

U 28. kolu Prve lige Srbije FK Trajal je poražen na gostovanju Zlatiboru sa identičnih 1:0. Trenutak odluke dogodio se još u drugom minutu, kada je strelac bio Ifet Đakovac. 

Trajalu je ovo bio 13. poraz u sezoni, ali i peti vezani meč bez postignutog gola. Kruševljani u narednom kolu dočekuju Žarkovo na svom terenu, dok u poslednjem gostuju Smederevu.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top