Prva digitalna platforma ženskog preduzetništva u Kruševcu

Postavljeno: 02.12.2023

U okviru projekta OsnaŽENE i odvaŽENE koji realizuje Grad Kruševac u partnerstvu sa Agencijom za regionalni razvoj Rasinskog okruga u okviru programa – Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti i osnaživanje žena (UN WOMAN) u partnerstvu sa Koordinacionom telom za rodnu ravnopravnost Vlade Republike Srbije uz finansijsku podršku EU, u ponedeljak se u Gradskoj upravi Kruševac održava radionica

Ciljnu grupu čine žene iz ruralnih područja, sa teritorije grada, potencijalne preduzentice, preduzentice, žene nosioci funkcija i direktorke i menadžerke privatnih kompanija.

Istog dana sa početkom od 18h u prostorijama Biznis Inkubatora biće održana promocija Prve digitalne platforme ženskog preduzetništva u Srbiji i regionu.

Platforma je osmišljena tako da ženama preduzetnicama i onima koje planiraju da uđu u preduzetničke vode pruži podršku, edukaciju i umrežavanje. Sama promocija je veoma bitna i žene preduzetnice iz Rasinskog okruga imaće potpunu sliku šta znači moć zajednice. To je samo jedan od razloga zašto bi bilo lepo i korisno da dođu. Samoj promociji prisustvovaće i predstavnici grada Kruševca.

M.M.

Ostale vesti

back-to-top