Prijavite se na audiciju za “Ritam Evrope”

Postavljeno: 29.05.2024

Služba protokola Grada Kruševca poziva zainteresovane na audiciju za muzičko takmičenje “Ritam Evrope”. Ovogodišnja održaće se 3. juna, sa početkom u 19 sati, u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac

Poziv prenosimo u celini:

Pozivamo sve vas, koji ste talentovani u plesu i pevanju, a imate između 14 i 21 godinu, da se prijavite na udiciju za najveće omladinsko muzičko takmičenje „Ritma Evrope”.

I ove godine naš grad je deo „Ritma Evrope”, najvećeg omladinskog muzičkog takmičenja u zemlji, namenjenog takmičarima uzrasta od 14 do 21, talentovanim za pevanje i ples.

Pobednik audicije biće predstavnik grada Kruševca i jedne od ambasada evropskih zemalja dodeljene od strane organizatora. Svoj nastup imaće priliku da usavrši na višemesečnim pripremama sa instruktorima pevanja i umetničkim direktorima scenskog nastupa.

Takmičenje “Srbija u ritmu Evrope” biće emitovano uživo na Prvoj Srpskoj Televiziji, a pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika i gledalaca koji glasaju putem SMS-a.

Ovogodišnja audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ održaće se 3.juna, sa početkom u 19 sati, u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac.

Omladina koja se prijavljuje za pevanje ili ples mora poslati prijavu koja će sadržati: ime i prezime, godinu rođenja i grad iz koga dolaze.

Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa. mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog člana grupe.

Plesači sa sobom bi trebalo poneti muziku uz koju će igrati i plesati.

Ukoliko iz bilo kojih razloga nisu u mogućnosti da se prijave, mogu se pojaviti na samoj audiciji u svom gradu i predstaviti svoj talenat u pesmi ili plesu.

Prijave za audiciju šalju se putem poruke na:

„Instagram“ nalogu  @rhythm_of_ europe  ili

(„Viber“ odnosno „WhatsApp“) za broj +381606 555 013.

Pokušajmo da svoj grad predstavimo u najboljem mogućem svetlu celoj Srbiji kao i Evropi!

 

Ostale vesti

back-to-top