Od sutra dva domaća filmska hita u bioskopu

Postavljeno: 10.04.2024

Drama „Za danas toliko“ Marka Đorđevića i horor „Radnička klasa ide u pakao“ Mladena Đorđevića naći će se na bioskopskom platnu bioskopa “Kruševac” od sutra (11. april) svakog dana do naredne srede.

Ovih dana izuzetno hvaljeno domaće delo „Za danas toliko“ Marka Đorđevića okuplja vrlo zanimljivu postavu glumaca koju predvode vedete Filip Đurić, Nikola Rakočević i Goran Bogdan. Film počinje spremajem kolača koji će namamiti najstarijeg brata da se vrati kući nakon čega sve postaje bajkovito i nestvarno. Obični letnji dani postaju posebni i neobični, jer zaljubljenici u život rasteruju tamne oblake vedrinom.

Horor sa crnim humorom „Radnička klasa ide u pakao“ govori o ljudima koji su u požaru i sumnjivoj privatizaciji izgubili svoje bližnje, posao i dostojanstvo i sada se kao već bivši radnici bore za pravdu i pribegavaju natprirodnim stvarima.

Reč je o nagrađivanoj regionalnoj produkciji u kojoj glavne uloge pripadaju Tamari Krcunović, Leonu Lučevu, Ivanu Đorđeviću, Tomi Trifunoviću… Režiju je potpisao Mladen Đorđević, autor hitova Made in YU, Život i smrt porno bande i Sumrak u bečkom haustoru…
Oba filma distribuira „Megakom“ i ulaznice će koštati po 300 dinara.

J. S.

Ostale vesti

back-to-top