Nastavljene zimske fudbalske lige

Postavljeno: 20.12.2022

Utakmicama trećeg kola nastavljene su dve zimske lige, koje se igraju u kruševačkoj Hali sportova, u organizaciji ovdašnjeg Sportskog saveza. Nadmeću se, svako u svojoj kategoriji, fudbalski podmladak i predstavnici firmi i preduzeća.

U „Kruševačkoj ligi šampiona“, koju igraju dečaci i devojčice 2009. godište i mlađi, u grupnoj fazi, u grupi A vodi ekipa Finala, koja iz dve odigrane utakmice ima 6 bodova, dok je u grupi B trenutno najbolji tim Knez Lazar koji iz tri utakmice ima devet bodova.

Na listi mladih strelaca vodi Ilija Karadžić iz Finala, sa osam postignutih golova. Slede, sa po sedam pogodaka, Nemanja Jakovljević iz Knez Lazara i Luka Marjanović  iz ekipe Vuk-beli.

U Ligi malog fudbala, u nadmetanju ekipa ovdašnjih firmi, nakon trećeg kola u grupi A najbolja je Minka, koja iz tri utakmice ima 9 poena, u grupi B dominira Global Grin, istim učinkom, dok je u grupi C prvoplasiran tim Henkel Merime, koji iz tri utkamice ima 7 bodova.

U ovoj Ligi odraslih  najbolji strelac, sa sedam pogodaka, je Nikola  Jovanović iz Global grina, a iza njega su, sa po šest pogodaka, Aleksandar Milenković i Andrija Jevtić iz  Mlekare Minimleks.

J.B.

 

Ostale vesti

back-to-top