Kuglaši Car Lazara odložili meč

Postavljeno: 10.09.2022

Ove nedelje startuje i Prva liga Srbije za kuglaše. Kuglaški klub Car Lazar je bio prinuđen da odloži meč u Kruševcu protiv Meraklije iz Niša zbog odsustva nekoliko igrača.

Ovo je novinarima rekao predsednik kluba Gojko Eskić i saopštio detalje:

-Nismo u prilici da nastupimo u najboljem sastavu i u dogovoru sa Nišlijama 22.septembra, umesto da budemo domaćini, gostovaćemo u Nišu. Pre toga, inače,18.septembra igraćemo prvu utakmicu u novom šampionatu sa Rudarom iz Kostolca, koji nastupa  u Smederevu.

Kruševački prvoligaš Car Lazar  je dobio i prinovu. Iz trstenicke Prve petoletke u matični klub u gradu pod Bagdalom vratio se Tomislav Dinić.

-Biće nam od koristi. Tim pre što na Strahinju Dramnićanina ne možemo da računamo, jer on je tako odlučio, a njegov rođeni brat Bogdan ,u bivšoj Jugoslaviji juniorski prvaci države, nadamo se i dalje će biti veran našem kuglaškom klubu, što će nam biti od velike pomoći – smatra Eskić.

Kuglaški klub Car Lazar se ,podsećamo, iako je nedavno bio član Super lige ,iskoristio je pravo da može da se prijavi i za niži rang, u ovom slučaju Prvu ligu Srbije. Računaju da će se i mladi Kruševca odlučiti i pokušati da izbore mesto u ovom klubu.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

back-to-top