KruševacGrad na kafi sa čitaocima – Nove priče i ideje

Postavljeno: 14.03.2022

Redakcija portala KruševacGrad i novina Grad organizovala je novo druženje sa čitaocima. Od mladih, članova našeg kluba „Mladi u Gradu“, dobili smo dragocene informacije o temama koje su za njih značajne, a sugrađani, oni nešto stariji, su takođe sa nama podelili priče o kojima bi želeli da čitaju u našim medijima.

Susret sa članovima  našeg Kluba „Mladi u Gradu“ iskoristili smo da im uručimo članske kartice Kluba. Ideja je da mladi čitaoci, koji su bili junaci naših priča, ili su tekstom, fotografijom, pesmom, nekom objavom odgovorili na naš poziv „Mladi i šta ih pokreće“, kao članovi Kluba ostanu naši verni čitaoci, pratioci, saradnici, izvori ideja, a mi za njih pripremamo brojna iznenađenja.

Sa čitaocima, među kojima je bilo i onih koji su bili inicijatori nekih od naših ranijih priča, razgovarali smo o novim idejama, problemima sa kojima se suočavaju ali i pozitivnim primerima iz njihovog okruženja. Potrudićemo se da se neke od tih priča uskoro nađu pred vama.

Na kafi i kolačima, u dobroj atmosferi, okupili smo se kod ljubaznog domaćina, u restoranu  Olive tree.

Druženje sa sugrađanima smo organizovali u okviru kampanje “Mladi i šta ih pokreće“ koja je deo programa Media for All u kome učestvuje naš medij, a koji podržava British Council sa partnerima Tompson fondacijom i istraživačkom mrežom BIRN.

Mlade čitaoce podsećamo da u okviru kampanje “Mladi i šta ih pokreće” i dalje mogu da nam šalju svoje radove – razmišljanja o ovoj temi. Stil je slobodan, a svoje mišljenje  mogu izraziti u formi priče, komentara, pesme, crteža, slike, fotografije ili jednostavno pisma, a mi ćemo ih objavljivati na portalu, Fejsbuk stranici i Instagramu.

Slanjem radova postaju članovi/članice našeg Kluba “Mladi u gradu”. Možete nam pisati u inboksu Fejsbuk stranice KruševacGrad ili na mejl [email protected].

J.B.

 

 

Ostale vesti

back-to-top