Gradski čelnici čestitali sugrađanima predstojeće praznike (VIDEO)

Postavljeno: 31.12.2021

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović, predsednik Skupštine grada Predrag Vukićević i načelnik Gradske uprave Ivan Anđelić poželeli su svim građanima Kruševca  dobro zdravlje i sreću u godini koja je pred nama

– Dragi moji Kruševljani, pre svega želim vam dobro zdravlje, sreću i napredak. Da predostjeće praznike provedete u miru, sreći i zadovoljstvu sa svojim najmilijima. želim vam da budete ponosni na naš grad i na sve ono što zajedno činimo da nam grad bude bolji, lepši u uređeniji. želim vam srećnu Novu, 2022., godinu i srećne Božićne praznike – poručila je gradonačelnica Jasmina Palurović.

– Srećne praznike želim svim građanima Kruševca, da ih provedu u miru, zdravlju i blagostanju. Sa jednom najvećom željom, a to je da budu zdravi i brinu o svom zdravlju, a da ove lepe praznike provedu sa svojim namilijima, sa svojim porodicama, svojom decom, roditeljima i ljudima koji im najviše znače – poželeo je predsednik Skupštine grad, Predrag Vukićević.

– Svim građanima Kruševca želim srećnu i uspešnu 2022. godinu kako na ličnom tako i na poslovnom planu – rekao je načelnik Gradske uprave Ivan Anđelić.

 

Ostale vesti

back-to-top