Donacija “Kromberg i Šuberta” vrtiću Biseri

Postavljeno: 04.08.2022

Kruševački vrtić Biseri dobio je od kompanije “Kromberg i Šubert” dva nova klima uređaja, što će mališanima i vaspitačicama omogućiti prijatniji boravak u obdaništu tokom vrelih letnjih dana.

U ime zaposlenih i mališana iz vrtića Biseri, donatorima se zahvalila Vesna Živković, direktorka Predškolske ustanove “Nata Veljković”, istakavši da ovo nije prva donacija vrtićima i da je „Kromberg i Šubert“ više puta do sada pokazao da je društveno odgovorna kompanija.

-Donirali su nam sadnice za sve vrtiće, mobilijar u vrtiću Veliki Šiljegovac, sada klima uređaje. Velike su vrućine, klima nam je bila preko potrebna i svakako će od sada boravak dece u vrtiću biti prijatniji – rekla je ona.

Uz podsećanje da „Kromberg i Šubert“ u Kruševcu posluje od 2017. godine, asistentkinja direktora ove kompanije, Jovana Stanković, kazala je da se od ove godine promenio menadžment, što je, kako je dodala, donelo određene pozitivne promene unutar same firme, ali i u odnosu na širu zajednicu.

 

Sada smo okrenuti više ka društvenoj zajednici, trudimo se da našim donacijama targetiramo našu ciljnu grupu, a to su mladi i dečica, jer na njima svet ostaje. Usmereni smo na omladinske zajednice, škole, vrtiće, bolnice, tako da se nadamo da smo ove godine uspeli da pomognemo našoj ciljnoj grupi ali i da, kroz lični primer, podstaknemo privrednike kada je u pitanju briga o radnicima i široj zajednici – rekla je Stanković.

Trenutno je glavni fokus kompanije na učenicima srednjih škola i studentima završnih godina fakulteta.

Otvaramo im put za obuke, dodeljujemo stipendije dobrim studentima, trudimo se da ih maksimalno motivišemo da budu uspešni, da se nakon završetka školovanja eventualno pronađu u našoj kompaniji, da u svom gradu grade karijeru – istakla je ona, dodajući da kompanija često osluškuje potrebe zajednice i sama ponudi pomoć, ali da istovremeno izlazi u susret i onima koji se sami jave.

U ime kolektiva, zahvalnicu za vrednu donaciju, predstavnici kompanije “Kromberg i Šubert”, uručila je Sinuela Cenc, glavna vaspitačica u vrtiću Biseri.

D.P.

 

Ostale vesti

back-to-top