Bokserske borbe u Užicu: Kruševljani zadržali prvu poziciju

Postavljeno: 23.04.2024

U jakoj konkurenciji, učinak Bokserskog kluba „KŠ 037 – 14. oktobar“ je bio polovičan, ali dovoljan da Kruševljani zadrže lidersku poziciju na tabeli Razvojne lige. Iz kluba sa ponosom ističu i odlične debitanske nastupe Ilije Blagojevića, Matije Radojevića i Pavla Neznanovića

U okviru redovnog kola Razvojne lige Šumadije i Pomoravlja, Sergej Miljković je u izjednačenoj borbi izgubio od reprezentativca Srbije, Tarika Rašljanina iz Pazara, dok je Lazar Lazić poražen od svog kolege iz Jagodine, Đorđa Markovića.

Teodor Josijević i kapiten Vuk Vukajlović su dobili mečeve bez borbe, jer nisu imali protivnike, dok je Nikola Subotić u neizvesnoj borbi na kraju izgubio meč.

Novajlije u klubu „KŠ 037 – 14. oktobar“, Ilija Blagojević, Matija Radojević i Pavle Neznanović su uspešno debitovali pobedama.

– Zadovoljan sam borbama. Učinak je polovičan, jer je konkurencija bila jaka. Ilija Blagojević, Matija Radojević i Pavle Neznanović su u svojim prvim nastupima za naš klub i više nego opravdali poverenje. Započeli su svoju karijeru izvanrednim nastupima, iznenadivši sve svojom hrabrošću, znanjem i borbenošću – naveo je trener kruševačkog kluba, Dragiša Milojević.

Čarapani su zadržali prvu poziciju na tabeli, a naredno kolo u okviru Razvojne lige će biti održano upravo u Kruševcu, 18. maja 2024. godine. Tom prilikom će biti organizovan i memorijalni turnir posvećen preminulim velikanima kruševačkog boksa.

N. L.

 

Ostale vesti

back-to-top