U nedelju Vrdenovački dani

Postavljeno: 09.08.2024

Manifestacija „Vrdenovački dani 2024“, po treći put će se održati u nedelju, 11. avgusta u Vrdenovcu kod Obreža

Udruženje „Vrdenovački orlovi“ je pripremilo bogat program, a pored tradicionalnog takmičenja u pripremanju gulaša, posetioce očekuje i bogat zabavni sadržaj, kao i gost iznenađenja.

U blizini Hrama Svetog Lazara Četvorodnevnog, u Vrdenovcu se uveliko obavljaju pripreme za samu manifestaciju koja okuplja veliki broj učesnika i posetioca. Organizatori najavljuju okupljanje učesnika za 9 časova, dok će kulturno-umetnički program početi u 10 sati.

– Četiri KUD-a je najavilo dolazak. Pored takmičenja u kuvanju gulaša imamo i takmičenja u nadvlačenju konopca i brzom ispijanju piva, a za najmlađe, starosti od 10 do 12 godina, imamo i takmičenje u skakanju u džaku. Za sve pobednike smo obezbedili vredne robne nagrade. Opština Varvarin nam je obezbedila pehare i zahvalnice i zaista se trudimo da i ovogodišnji Vrdenovački dani prođu u najboljem redu – poručio je Nebojša Nikolić, predsednik Udruženja „Vrdenovački orlovi“.

U nadmetanju za najukusniji gulaš mogu učestvovati kako udruženja, tako i pojedinci, dok su za najbolje organizatori obezbedili bogate robne nagrade.

Foto: instagram/opstinavarvarin

N.L.

 

Ostale vesti

back-to-top