ZONA ZAPAD: Trsteničani neumoljivi, prva pobeda kruševačkog Jedinstva

Postavljeno: 29.08.2021

PPT u drugom kolu fudbalske Zone Zapad nadigrao Kušiljevo sa 4:0, dok je Jedinstvo 1936. prvu pobedu izborilo protiv Blagotina sa 4:1

Trsteničani su odlično otvorili aktuelno prvenstvo Zone Zapad. Nakon što su u Obrežu pobedili Juhor sa visokih 6:2, odličnu igru krunisali su ubedljivom pobedom i drugom kolu, protiv Kušiljeva sa 4:0.

U prvom poluvremenu viđen je samo gol kapitena Nenada Vasića u 38. minutu, ali se zatim napad Trsteničana razigrao, pa je u nastavku utakmice dvostruki strelac bio Vladimir Vukadinović, u 48. i 57. minutu, da bi pobedu domaćeg tima zaokružio Andrija Milićević u 87. minutu.

Prvu pobedu zabeležilo je kruševačko Jedinstvo 1936. koje je na svom terenu lako došlo do bodova protiv Blagotina iz Polje sa 4:1. Juhor iz Obreža bio je uspešan na gostovanju u Pejovcu, gde je u potpunosti nadigrao domaću Gradinu i na kraju slavio sa 3:0. U Mijatovcu je Jedinstvo zasluženo došlo do prve pobede, prrotiv Sloge iz Majdeva sa 4:1.

Utakmica između Župe i Kopaonika iz Brusa, koje je trebalo da se odigra u Aleksandrovcu, odložena je.

Maksimalan broj bodova posle dva odigrana kola imaju vodeći Trstenik PPT, SFS Borac iz Paraćina i Orlovi iz Jasenova. Takmičenje se nastavlja 4. i 5. septembra.
S.M.

Ostale vesti

back-to-top