Zlatibor Lisinac: KruševacGrad.rs najbolja reklama

Postavljeno: 19.12.2020

Posle objavljene priče poljoprivrednika iz Donjeg Stupnja Zlatibora Lisinca, koji je svakog jutra u oktobru, što nije običaj, donosio u Kruševac kvalitetne lubenice i dinje, a sada paradajz i kupus, mnoge Beograđanke su se javile u želji da i njima priušti ovo zadovoljstvo

– Iznenadio sam se. Nisam verovao da jedna obična ljudska priča izazove toliko interesovanje. Po ceo dan u kući je zvonio telefon. Uglavnom su se javljale žene i tražile, ako sam u mogućnosti, da im brzom poštom spakujem i pošaljem određenu količinu bostana – priča Zlatibor Lisinac.

– Iskren da budem, govorili su mi da su na portalu krusevscgrad.rs pročitali da u Kruševcu ima lubenica i dinja, koje bi i njima dobrodošle, iako je njihova sezona prošla i da će da plate pouzećem, što je lepa stvar za naše proizvođače. To je, nažalost, već bilo kasno za bilo kakvu trgovinu, jer nisam želeo da se brukam zbog kvaliteta, pa smo dogovorili da se čujemo naredne sezone – dodaje naš sagovornik iz Župe.

Zemljoradnici župskog vinogorja, pored grožđa i dobrog vina, uspešno proizvode i sve drugo neophodno za život svojih porodica, a višak prodaju drugima.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top