Zimski karate kamp Sokobanja

Postavljeno: 19.01.2022

Prethodnog vikenda u Sokobanji (hotel Banjica) održan je tradicionalni međunarodni zimski karate kamp na kome je nastupilo blizu 300 karatista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Nemačke. Na kampu je održana redovna godišnja skupština JKA – Shotokan saveza, licenciranje trenera i sudija, polaganje za učenička, majstorska i sudijska zvanja, pripreme svih selekcija JKA – Shotokan reprezentacije Srbije kao i proglašenje najuspešnijih klubova, trenera, sudija i takmičara. Karate kamp je održan u saradnji sa Sportskom akademijom Beograd
IZBOR NAJUSPEŠNIJIH U 2021. GODINI
Kada je reč o predstavnicima karate kluba „Kruševac“ za koje je prethodna godina bila izuzetno uspešna treba izdvojiti sledeće rezultate:
Za karatistu godine izabran je Jovanović Luka dok je titula karatistkinje godine pripala Simić Neveni. U konkurenciji najkvalitetnijih boraca drugo mesto je pripalo Jovanović Dimitriju a kod katašica treće mesto Đorđević Kristini. Simić Lazar se našao na prvom mestu najuspešnijih do 17 godina a u ženskoj konkurenciji Simić Milena se okitila istim priznanjem. Kada je reč o perspektivnim karatistima zlato je pripalo Stanojlović Đorđu. Karate klub Kruševac je još jednom proglašen za najuspešniji klub a Marko Tomić za trenera godine. Takođe u izboru za najkvalitetnijeg sudiju prvo mesto je pripalo Ilić Dimitriju.
Naredno takmičenje koje nas očekuje je Memorijalni turnir „Oliver Tomić“ i ono će se održati u Kruševcu 20.02.2022. kojim će mo se potruditi da se na najbolji način odužimo čoveku koji je najzaslužniji za sve uspehe našeg kluba.
Ljubiša Marković

Ostale vesti

back-to-top