Zbog radova na kanalizaciji zatvoren deo Vidovdanske 

Postavljeno: 27.04.2020

U narednih desetak dana deo Vidovdanske ulice na potezu od Drinčićeve (nekadašnje Branka Perišiča) do ulaza u Crkvu svetog Đorđa (pored tržnog centra Fontana), biće zatvoren za saobraćaj. Razlog su radovi na sanaciji kanalizacione mreže koje izvodi ovdašnje JKP Vodovod

Ovaj potez jedan je od tri veća zahvata na kanalizacionom sistemu koji je Vodovod najavio tokom vanrednog stanja. Kako je direktor Vodovda, Vladimir Milosavljević ranije objasnio, radovi na kanalizacionoj mreži na uglu Vidovdaske i Drinčićeve predstavljaju zahtevnu intervenciju i trebalo bi da razreše problem koji se pojavio zbog urušavanja dela fekalnog kolektora koji ide iz Vidovdanske ka Ulici Stanislava Biničkog. 

Prema planu Vodovoda, vreme vanrednog stanja i smanjenog saobraćaja biće iskorišćeno za ovakve radove koji zahtevaju zatvaranje većih saobraćajnica, a Vidovdanska će na navedenom potezu biti zatvorena od danas u 8 do 6. maja u 18 časova. 

Iz gradskog Vodovda još javljaju da ćee zbog kvara na vodovodnoj mreži danas do 14. časova časova bez vode biti korisnici u Ulici Milana Ivića Junaka na Bagdali. 

N.B.

Ostale vesti

back-to-top