Zbog problema sa kotlom ponovo loše grejanje

Postavljeno: 24.01.2019

Danas je u Kruševcu ponovo loše grejanje u stanovima onih koji se greju sa centralnog toplotnog izvora. Gradska toplana je saopštila da je danas zbog neophodne intervencije na jednom kotlu u centralnom toplotnom izvoru slabije grejanje kod korisnika koji se toplotnom energijom snabdevaju iz tog izvora

Intervencija bi, kako je navedeno, trebalo da bude završena tokom dana, a grejanje bi trebalo da se normalizuje do kasnih večernjih sati.

Zbog čestih problema sa grejanjem u ovoj sezoni direktor Gradske toplane Dragan Azdejković je u utorak podneo ostavku navodeći da je to njegova moralna obaveza.

Usledila je reakcija sindikata tog preduzeća koji su naveli da je za njih takvo rešenje neprihvatljivo. Oni su zatražili sastanak sa predstavnicima Grada, kao osnivača, kako bi se pronašlo rešenje dobro i za preduzeće i za korisnike.

U Kruševcu su se od početka grejne sezone već desetak puta dešavala curenja jednog od dva kotla u centralnom toplotnom izvoru, zbog čega su korisnici, njih oko pet hiljada, tih dana imali veoma slabo grejanje.

Ostale vesti

Komentari

 1. Mica kaže:

  Prosto da ljudima ne bude jasno na sta trose novac. Bruka ziva. Bitno je da se sa naplatom nikada ne kasni.

 2. Lidija kaže:

  Kako? Pa valjda su bitniji nepotrebni kružni tokovi nego tamo neki kotao ?!?

  SNS je sa SPS-om dokusurio Kruševac ! Nećemo se od ovih oporaviti decenijama !
  Svima se nakon skorašnjeg odlaska MORA SUDITI, i nadam se da će većina ovih lopova završiti na dugogodišnjim robijama !

 3. Marija kaže:

  Od pocetka grejne sezone,grejanja u mojoj zgradi uopste nije bilo mesec i po dana,a bilo je dobro ukupno nedelju dana,za celu grejnu sezonu.Nakon brojnih zalbi od strane stanara,poslali su coveka da izmeri temperaturu,bas u toj nedelji kad je bilo kako treba i rekli da zalbe ne mogu uvaziti.Zar je moguce da celokupnu sezonu svodite na jedan dan?To je tih 95% stanova koji imaju ‘normalnu’ temperaturu.Posalju ljude da mere onaj dan kada znaju da je grejanje ok.Za ostale dane nikog nije briga.Bruka i sramota.

3 thoughts on “Zbog problema sa kotlom ponovo loše grejanje

Comments are closed.

back-to-top