Zbog kršenja propisa o epidemiji u Okrugu nova hapšenja i krivične prijave

Postavljeno: 21.03.2020

Policija je uhapsila četiri osobe, a po nalogu nadležnih tužilaštava protiv sedam će podneti krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije

Kruševačka policija je saopštila da su zbog  prekršene mere samoizolacije uhapšeni V.B. (37)  iz Beograda, T.A. (29) i M. B. (39) sa područja Trstenika i oni su odmah sprovedeni nadležnom tužiocu na saslušanje, nakon kojeg im je  sudija za prethodni postupak odredio pritvor.

Takođe, zbog nepoštovanja mere  samoizolacije uhapšen je P. K. (74) iz Aleksandrovca, kojem  je sudija za prethodni pkrivične prijave zbog ostupak, nakon saslušanja  tužioca u Brusu odredio pritvor. 

Policija je Kruševcu na ulici zatekla osobu stariju od  65 godina koja se oglušila o Naredbu o ograničenju i zabrani  kretanja. 

Krivične prijave će, kako je saopšteno, biti podnete  protiv tri osobe iz Ćićevca i jedne iz Kruševca zbog nepoštovanja mere  policijskog časa.

Takođe, policija će  podneti krivične prijave i  protiv jedne osobe iz Kruševca i jedne  iz Trstenika zbog prekršene mere samoizolacije.  

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top