Završena škola, klizalište krcato (VIDEO)

Postavljeno: 30.12.2021

Danas je bio poslednji školski dan prvog polugodišta. Od sutra zvanično kreće zimski raspust, ali đaci već uživaju u slobodnom vremenu i napunili su kruševačko klizalište. Prenosimo vam deo atmosfere iz zabavnog parka Šarengrad

Redovi za ulazak su veliki, a tako je već satima na klizalištu. Roditelji sa decom obležavaju kraj škole za ovu kalendarsku godinu i početak praznika.

Gužve nisu samo na klizalištu već i na igralištima unaokolo gde se deca različitih uzrasta ljuljaju, skaču, provlače i igraju, dok roditelji strpljivo posmatraju sa strane.

Neki su se odlučili da nauče nešto više o dinosaurusima postavljenim u Šarengradu, te je jedna devojčica stalno zapitkivala oca koliko je jedan dinosaurs dugačak, koliko je drugi opasan, koliko je treći težak.

Danas je poslednje veče Novogodišnje čarolije u tom zabavnom parku, nakon višednevnog programa za mališane. Za večeras je predviđena predstava „Nove godine spas stiže u poslednji čas“ gde Produkcija Vidović iz Beograda zapravo stiže u poslednji čas jer predstava nije otpočela na vreme, u 17 časova kako je planirano. Nakon ove predstave su po programu predviđeni programi „Geronimo“ i „Zašto da se ruke peru“ Muzičke radionice OŠ „Jovan Popović“.

L.S.

 

 

Ostale vesti

back-to-top