Za Vidovdan otvaranje rekonstruisanih bazena u Kruševcu

Postavljeno: 24.03.2023

Za projekat kojim je Grad Kruševac konkurisao kod budžetskog Fonda Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave „Druga faza adaptacije otvorenih bazena za neplivače i malog bazena u Kruševcu“ izdvojeno je 22. 476.000,00.

O tome su danas ugovor potpisali ministar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović i gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović.

Ukupno je iz ovog budžetskog fonda izdvojeno 490 miliona dinara za više od 40 najznačajnijih, pretežno infrastrukturnih projekata u više gradova i opština u Srbiji. Najviše novca namenjeno je za radove na vrtićima, školama, kulturnim i sporstkim objektima, ali i za radove na komunalnoj infrastrukturii javnim površinama.

U kruševačkom Sportskom centru izvode se radovi na rekonstrukciji unutrašnjeg dela otvorenih bazena. Za kompletno renoviranje olimpijskog bazena izdvojeno je 35 miliona dinara iz budžeta Grada, a 22 miliona dinara iz budžeta Ministarstva namenjena su ekonstrukcii dečijeg i srednjeg bazena. Planirano je da radovii budu završeni do Vidovdana.

Ostale vesti

back-to-top