Vikend u znaku rukometa

Postavljeno: 08.10.2022

Gradski ženski RK Napredak 12, posle dve uzastopne pobede očekuje i treću protiv Mladog Radnika iz Požarevca na svom terenu.  Muški RK Kruševac, u 2. kolu Prve lige Zapad, u nedelju gostuje Omladincu u Gornjem Milanovcu.

Dobro smo startovale i nema razloga za brigu. Na svom terenu nikom nećemo dozvoliti iznenađenje pa ni ekipi iz Požarevca koju nedovoljno poznajemo. Ali to je posao za struku. Očekujemo da i treći put zaredom obradujemo naše verne navijače u Super B Ligi – ističe direktorka Napretka 12 Ljiljana Maksić.

Meč u Hali sportova je na programu danas u 19 časova i 30 minuta. Trener Igor Rakić je ubeđen u trijumf svog tima, a očekuje i dobru posetu na tribinama.

U nedelju Muški RK gostuje u Gornjem Milanovcu.

Uigravali smo se i pripremali za ovo gostovanje. Nema razloga da putujemo sa belom zastavom. Pokušaćemo da ne pokleknemo i odigramo kako priliči mladom timu iz grada pod Bagdalom. Važno je da smo iz kola u kolo, sve bolji i da nastojimo da ne budemo topovska hrana rivala, bez obzira na snagu protivnika– besedi šef struke Miodrag Trifunović Piklja.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top