Vidovdanski turnir u odbojci na pesku

Postavljeno: 01.07.2024

Na dvanaestom Vidovdanskom turniru u odbojci na pesku učestvovale 74 ekipa, odnosno 168 odbojkaša i odbojkašica podeljenih u više kategorija

U okviru miks turnira do 18 godina, takmičilo se 8 ekipa, a prvo mesto su osvojili Vujović i Jevtić. Dvojac Dimitrijević – Tomičević je bio drugi, dok su treće mesto zauzeli Kovačević i Stepanović.

U ženskoj konkureniji do 18 godina, od osam ekipa najbolje su bile Nedić i Kovačević. Na drugom mestu su se našle prezimenjakinje Tadić, dok su kao treće završile Petrović i Miladinović.

Šesnaest takmičara podeljenih u osam ekipa je učestvovalo i u muškoj konkurenciji do 18 godina. Zlatno odličje su osvojili Jeftić i Kovačević, srebrno Stepanović i Gvozdenović, a do bronze su došli Šoškić i Lazarević.

Deset ekipa sa 20 takmičarki je učestvovalo na ženskom turniru do 16 godina. Petković i Miladinović su osvojile prvo mesto. Kao drugoplasirane su završile igračice Petrović i Lazić, dok su treće mesto zauzele Kozić i Milanović.

Stojić i Jončić su bile najbolje među 20 ekipa u ženskoj konkurenciji do 14 godina. Sekulić i Đorđević su bile druge, dok su treće mesto osvojile Mićić i Maksimović.

Dvadeset ekipa se takmičilo i u ženskoj kategoriji do 12 godina, gde su tri devojčice činile jednu ekipu. Od ukupno 60 učesnika, najbolje su bile Ristić, Kostić i Stajić. Kao drugoplasirane su završile Petković, Zekanović i Stevanović, dok su treću poziciju zauzele Šoškić, Antić i Antanacković.

N.L.

 

Ostale vesti

back-to-top