Vaterpolisti Rasine treniraju dva puta dnevno

Postavljeno: 05.02.2021

Vaterpolisti kruševačke Rasine, sedmi u prvom delu Prve A lige, čiji je nastavak zakazan za 27. februar, svakodnevno treniraju jednom, a često i dva puta dnevno. U 8. kolu Kruševljani dočekuju VK Vukovi iz Novog Beograda, koji ima daleko bolje rezultate od, za sada, jedne pobede i šest poraza Rasine

Tri trenera: Vladimir Tomašević, Aleksandar Milovanović i Aleksandar Matejić tvrde da nemaju problema sa odzivom igrača, a cilj je da u pauzi očuvaju formu i što bolje se pripreme za nastavak sezone.

– Od osnivanja Kluba 1985. godine ova generacija je ostvarila najveći uspeh plasmanom u prvoligaško društvo. U prethodnom delu bilo je uspona i padova i sada koristimo priliku da ispravimo ono što nije bilo dobro – navodi Vladimir Tomašević.

Vaterpolo klub Proleter iz Zrenjanina je vodeći u ovoj ligi, ali ne i nepobediv, smatra trener Aleksandar Milovanović.

– Mi smo zaduženi da stvaramo igrače iz sopstvene Škole plivanja i vaterpola. Zbog toga smo i odlučili da ne pravimo pauzu i zato smo nastavili sa treninzima. Korisno jeste, a videćemo kako će biti kada krene borba za bodove – ističe Aleksandar Milovanović.

Slično misli i Aleksandar Matejić, koji, zahvaljujući višegodišnjem radu sa mlađim kategorijama, poznaje mogućnosti svakog igrača:

– Sa ovim mladim momcima je milina raditi. Slušaju nas kao roditelje i računamo da ćemo biti u pravoj formi do početka prvenstva – smatra Aleksandar Matejić.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top