Vaterpolisti Rasine traže nove klubove

Postavljeno: 31.07.2022

Posle dve sezone igranja u Prvoj “A” ligi, vaterpolisti kruševačke Rasine nisu klonuli duhom. Nastavili su sa treninzima, kako bi što uspešnije startovali u Prvoj “B” ligi. Iako neki igrači traže nove aranžmane, u VK Rasina kažu da imaju dovoljan broj talentovanih igrača koji ostaju verni ovom klubu.

– Propustili smo priliku da se, prvi put u istoriji kluba, duže zadržimo u višem rangu. Međutim, to nas nije pokolebalo, pa smo odmah po završetku takmičenja nastavili sa treninzima. Dogodilo se, istina, da neki mladići traže nove angažmane i smatramo da im ne treba praviti poteškoće. Želimo im uspeh u drugim gradovima, ako to učine. Nije na nama da ih sputavamo u karijeri. Mi imamo dovoljan broj talentovanih igrača, koji ostaju verni matičnom klubu – kaže generalni sekretar kluba Vladimir Tomašević.

U Rasini, sa dozom optimizma, najavljuju učinak u nižem rangu i nadaju se brzom povratku u rangu u kom su i bili.

– Još nam nije poznato, ali verujemo da će i ova liga imati 10 klubova. Iskustvo je na našoj strani, rešenost, onih vaterpolista koji ostaju u Rasini, je da se maksimalno bore za povratak starom jatu. To je želja svih zaljubljenika ovog sporta u gradu pod Bagdalom – zaključuje Vladimir Tomašević.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top